اخذ سند زمین منابع طبیعی

ساخت وبلاگ

 


اخذ سند زمین منابع طبیعی
یکی از موضوعاتی که مردم در زمینه زمین و املاک با آن سروکار دارند، موضوع اراضی ملی و اخذ سند برای زمین های منابع طبیعی یا بازپس گیری زمین های کشاورزی از منابع طبیعی است.اراضی ملی یا اراضی منابع طبیعی اراضی متعلق به دولت و سازمان منابع طبیعی است. بررسی و شناسایی اراضی ملی بر اساس نظر کارشناسی سازمان منابع طبیعی انجام می شود.

اراضی فاقد سند مالکیت در قالب اراضی زراعی، جنگلی، مرتعی، باغی و دشتی فاقد سند قانونی جزء منابع طبیعی محسوب می شود و مردم می توانند نسبت به درخواست مالکیت این اراضی به سازمان منابع طبیعی اقدام کنند. پس از بررسی کارشناسی موضوع و تایید آن توسط سازمان منابع طبیعی، این اراضی با قیمت ناچیزی واگذار می شود.

شرایط برداشت زمین از منابع طبیعی
اگر قصد دارید از سازمان منابع طبیعی زمین بگیرید باید شرایط لازم برای آن را داشته باشید. شرایط لازم برای برداشت زمین از منابع طبیعی عبارتند از:

ارائه طرح توجیهی مناسب
توجیه، ارائه مستندات و بیان هدف پروژه، جهت بررسی کارشناسان سازمان منابع طبیعی.
بررسی طرح توسط سازمان و تایید آن توسط سازمان
برای اینکه طرح توجیهی مورد تایید سازمان قرار گیرد باید دارای ویژگی های خاصی باشد، برای این منظور افرادی که قصد تملک زمین از منابع طبیعی را دارند، بهتر است قبل از هر اقدامی به مشاوران و کارشناسان مراجعه کنند. تناسب پلان با منطقه را بررسی کنید.

به عنوان مثال از کارشناس نقشه برداری مشاوره بگیرید تا بهترین طرح را با توجه به ارزیابی شرایط آب و هوایی منطقه برای صرفه اقتصادی و اشتغال ارائه کنید.

در واگذاری اراضی منابع طبیعی اولویت با افراد ساکن در روستاها، افراد فقیر و فقیر و افراد بومی آن منطقه که در مجاورت زمین مورد نظر هستند و اولویت بعدی با کارآفرینان و کارشناسان کشاورزی، دولتی است. کارمندان و بازنشستگان، فارغ التحصیلان رشته های کشاورزی، مهندسی آب. ، ژنتیک گیاهی و غیره

اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند با توجه به مساحت و موقعیت ملک، طرح های خدماتی و رفاهی را با احداث مجتمع های تفریحی و کشاورزی از قبیل: احداث گلخانه، کاشت زعفران، کاشت گیاهان دارویی، پرورش آبزیان، پرورش طیور، احداث باغات، ... دام پروری. و غیره جهت بررسی به سازمان ارائه شود. متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سازمان منابع طبیعی مراجعه نمایند.

عکس هوایی و نقشه UTM اراضی ملی
اگر پلاک ثبتی در محدوده اداره منابع طبیعی باشد اراضی ملی محسوب می شود. در این صورت با قرار دادن آن بر روی عکس هوایی، نقشه هوایی با مختصات UTM از آن تهیه می شود.

در صورتی که پلاک ثبتی در محدوده اراضی ملی باشد، برای قرار دادن پلاک ثبتی بر روی عکس هوایی و نقشه و تعیین موقعیت دقیق این زمین در محدوده اراضی ملی، نقشه برداری هوایی بر اساس مختصات UTM الزامی است. یا در محدوده استثنائات منابع طبیعی.

این نقشه هوایی مرجع تعیین سرنوشت اراضی ملی می باشد زیرا کارشناس رسمی دادگستری امور نقشه برداری و ثبت از طریق این نقشه تشخیص می دهد که زمین در محدوده مستثنیات منابع طبیعی یا در محدوده اراضی ملی قرار دارد.

مراحل اخذ سند زمین منابع طبیعی
اداره کل کاداستر به منظور هماهنگی سازمان در تهیه نقشه موقعیت پلاک ثبتی روی عکس هوایی و تهیه نقشه UTM منابع طبیعی و اراضی ملی استانداردهایی را در نظر گرفته است که باید رعایت شود. دنبال کرد. در انجام این کار

به عنوان مثال: برای صدور سند مالکیت، مرکز پلاک باید حاوی اطلاعاتی مانند شماره پلاک اولیه، شماره پلاک ثانویه و محدوده ثبت باشد. همچنین در صورت نیاز به صدور سند، باید علاوه بر مختصات UTM، دیجیتال سازی نیز انجام شود. که باید انجام شود. برای صدور گواهی مالکیت زمین منابع طبیعی باید تشریفات خاصی رعایت شود. یکی از این موارد قطعی بودن برگه تشخیص است.

در صورتی که ظرف 6 ماه پس از ابلاغ قانون حفظ و حراست از منابع و ذخایر جنگلی در روزنامه های کثیرالانتشار اعتراضی وارد نشده باشد.
هـ- کمیسیون ماده 56 یا کمیسیون ماده واحده. در این شرایط تصمیم قطعی برای صدور سند مالکیت صادر می شود.

علیرغم قطعیت شناسنامه، اداره منابع طبیعی باید برای تهیه عکس هوایی از مختصات UTM اراضی ملی و استثنائات قانونی طبق نظام کاداستر جهت تکمیل مراحل اداری صدور سند مالکیت. 

وکیل در تهران...
ما را در سایت وکیل در تهران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس صفری vekiltehran بازدید : 93 تاريخ : شنبه 12 / 1 ساعت: 23:17