وکیل کلاهبرداری در تهران یکی از وکلای مجرب دادگستری است که در حل مشکلات پرونده های کلاهبرداری تخصص و تخصص دارد. اگر اموال شما توسط افراد کلاهبردار غارت شده است و نمی دانید چه باید بکنید. پیشنهاد می شود ادامه این مطلب را از دست ندهید.

 

این روزها به دلیل محبوبیت فضای مجازی، کلاهبرداری بسیار بیشتر از گذشته شده است. یعنی در گذشته به دلیل نبود اینترنت شاهد موارد کلاهبرداری در این حد نبودیم. اگر بخواهیم تعریفی ساده و در عین حال کاربردی از تقلب داشته باشیم. کلاهبرداری زمانی رخ داده است که شخص یا افرادی با روش های متقلبانه اقدام به تصاحب مال دیگری کنند.

 

شاید بپرسید فرق کلاهبرداری و سرقت چیست؟ در سرقت بدون رضایت و اطلاع شخص، مال او ربوده می شود. از طرفی در کلاهبرداری، شخص با رضایت و علم خود مال خود را در اختیار کلاهبرداران قرار می دهد.

 

منظور از این مورد که شخصی با رضایت خود مال خود را از دست می دهد این است که کلاهبردار با روش های مختلف سعی در فریب فردی که مال خود را از دست داده است می باشد. در واقع، بیشتر افرادی که پول خود را از دست داده اند، تسلیم حیله های کلاهبرداران می شوند.

 

کلاهبردار کسی است که با نیت سوء و نیرنگ مردم را فریب می دهد و آنها را به چیزهای غیرواقعی امیدوار می کند و برای تصاحب مال دیگران از انواع روش های متقلبانه مانند گرفتن نام و عنوان جعلی و ترساندن آنها از حوادث و حوادث غیر واقعی استفاده می کند. .

 

افرادی که دارایی خود را از دست داده اند بدون هیچ تحقیقی و تنها با صحبت با این افراد حیله گر به آنها اعتماد می کنند و در نتیجه تمام یا بخشی از دارایی خود را از دست می دهند. کلاهبرداری ها به دو دسته تقلب ساده و کلاهبرداری جدی تقسیم می شوند.

انواع کلاهبرداری از قول وکیل کلاهبردار

همانطور که گفته شد تقلب به دو صورت انجام می شود. اگر نمی دانید چگونه اموال خود را از طریق کلاهبرداری از دست داده اید، ما در مورد آن به شما خواهیم گفت. منظور از کلاهبرداری تشدید کلاهبرداری هایی است که دارای یکی از سه شرطی است که در ادامه به آن می پردازیم.

 

اگر کلاهبردار کارمند دولت، موسسات آموزشی و ... باشد و با فریب مال شما را بگیرد کلاهبرداری جدی صورت گرفته است. شرط دوم کلاهبرداری مشدد این است که اگر کلاهبردار خود را کارمند دولت، مؤسسه آموزشی و ... معرفی کند، کلاهبرداری مشدد نیز اتفاق افتاده است. شرط سوم را می توان دلیل 90 درصد کلاهبرداری های جدی دانست.

 

همانطور که در ابتدای مقاله اشاره شد، فضای مجازی به بستر مناسبی برای کلاهبرداران تبدیل شده است. اگر کلاهبرداری از طریق وسایل ارتباط جمعی مانند فضای مجازی و غیره صورت گیرد، در این صورت کلاهبرداری جدی است. اگر این سه شرط رعایت نشود، کلاهبرداری ساده است.

 

برای اثبات جرم کلاهبرداری بسیار مهم است که وسیله ای که مرتکب جرم برای سرقت مال دیگری به کار می برد، کلاهبرداری تلقی شود. همچنین وقوع این جنایت مستلزم صحنه‌سازی و مانورهای متقلبانه است.

 

اثبات متوسل شدن مرتکب به وسایل کلاهبرداری و صحنه سازی بر عهده مقام تحقیق (دادستان) است. وجود رابطه مستقیم و قاطع بین توسل به وسایل متقلبانه و قصور مجنی علیه و گرفتن مال وی، شرط لازم ارتکاب جرم کلاهبرداری محسوب می شود. شکی نیست که توسل به وسایل متقلبانه باید مقدم بر تحصیل مال باشد و باید برای تحصیل مال انجام شود. بنابراین برای ارتکاب جرم باید نکات زیر ثابت شود.

 

توسل به وسایل متقلبانه باید مقدم بر تصرف مال باشد.

متقلبانه وسیله ای است که برای سایر تقلب ها استفاده می شود

فراموشی و فریب خوردن توسط قربانی

اموال مسروقه متعلق به مقتول است

ضرر برای قربانی

سود بردن از تقلب

وکیل کلاهبرداری

با مطالعه پرونده شما، وکیل کلاهبرداری می تواند متوجه شود که کلاهبرداری ساده است یا جدی. البته ممکن است افراد با آگاهی از شرایط شدت این تشخیص را داشته باشند. پس از تشخیص این مورد نوبت به طی مراحل اداری و شکایت از مراجع قانونی می رسد. با توجه به اینکه این موارد یک سری عوارض دارد بهتر است از وکیل استفاده کنید.

 

طبق قانون تخفیف مجازات حبس اگر مال مسروقه کمتر از 100 میلیون تومان باشد جرم کلاهبرداری قابل گذشت است و مازاد بر مبلغ فوق قابل گذشت نیست. در صورت موافقت شاکی، دادگاه صلاحیت تخفیف مجازات را دارد.