وکیل شهرداری

ساخت وبلاگ

 


وکیل شهرداری
شهرداری مکانی است که خدمات دولتی محلی از قبیل خدمات شهرسازی، خدمات عمرانی، فاضلاب شهری، خدمات حمل و نقل، ترافیک، آتش نشانی و مانند آن را به شهروندان ارائه می دهد.

در یک تعریف کلی شهرداری سازمانی عمومی، غیرانتفاعی، غیردولتی و مستقل است که به منظور مدیریت تأسیسات عمومی و اجرای سیستم‌های شهری و تأمین نیازهای شهری بر اساس قانون و با مجوز دولت تأسیس می‌شود. هزینه خدماتی که بر عهده شهروندان و کاربران خدماتی است که توزیع و دریافت می کنند. طبق قانون شهرداری، شهرداری دارای شخصیت حقوقی مستقل است.
وظایف شهرداری
در همه کشورها، شهرداری ها وظایف متعددی دارند. اما در ایران وظایف و اختیارات شهرداری ها محدود به موارد خاصی است که می توان آنها را به پنج گروه تقسیم کرد:


کمیسیون های شهرداری
شهرداری دارای چهار کمیسیون بسیار مهم برای رسیدگی و حل به مسائل و مشکلات مردم دارد که عبارتند از:

1- کمیسیون مندرج در ماده 8 قانون نوسازی

۲- کمیسیون ماده ۷۷

3- سومین کمیسیون کمیسیون بند بیستم ماده 5پنجاهو پنجم از قوانین شهرداری

4- کمیسیون ماده 100

این موارد تنها اشاره ای به وظایف و خدمات شهرداری در ایران بود که شهروندان می توانند برای اطلاعات کاملتر به سامانه های الکترونیکی شهرداری مراجعه کنند و علاوه بر شرح این موارد، از این امکان نیز مطلع باشند. اعتراض و ثبت نظر در مورد مسائل شهرداری به صورت غیابی. تبدیل شود
وظایف وکیل شهرداری
بر اساس قانون، دادگاه عدالت اداری محل رسیدگی به شکایات از اقدامات خلاف قانون شهرداری است. قوانین و مقررات شهرداری بسیار پیچیده هستند. دعاوی مربوط به شوراهای شهر، کمیسیون ماده 5 و شورای عالی شهرسازی نیز از دعاوی و موضوعات مربوط به شهرداری ها است. مردم اگر به قوانین و مقررات شهرداری تسلط نداشته باشند نمی توانند از حقوق خود دفاع کنند. بنابراین در چنین مواردی نیاز به وکیل شهرداری برای دفاع از حقوق معترضان وجود دارد.

زیرا بر خلاف دعاویی که بر اساس قوانین مصوب یک نهاد یعنی شورای اسلامی اداره می شود، در مورد شهرداری چندین نهاد مانند شورای شهر، شورای عالی شهرسازی و معماری، شورای اسلامی و .... ، آئین نامه شهرداری را تصویب کند. که برای شهرداری لازم است و در دعاوی بین شهرداری و شهروندان مؤثر است. وکیل شهرداری باید بر این موسسات و مصوبات آنها نظارت کافی و کامل داشته باشد.
دعاوی مراجع متعددی برای حل اختلاف تلاش می کنند از جمله کمیسیون ماده 77 و کمیسیون ماده. 100 شهرداری کمیسیون ماده 99 و دادگاه های عمومی و کیفری ... که وکیل شهرداری ضمن آشنایی با مرجع ذی صلاح تا احقاق حق موکل پیگیر امور می باشد.
در مورد ادارات شهرداری مقررات زیادی وجود دارد و اینکه بگوییم برای هر مصوبه شهرداری قانون یا آیین نامه ای وجود دارد، سخنی پوچ نیست، بنابراین به تعداد قوانین و مقررات حاکمیتی و مدیریت شهری وجود دارد و وجود دارد. انواع قوانین نیاز به دانش گسترده ای دارد که در تخصص وکلای شهرداری است.

در دعاوی مربوط به امور شهرداری ها، افراد و مؤسساتی که ممکن است با شهرداری ها اصحاب دعوا داشته باشند بسیار متفاوت هستند، از نهادهایی مانند استانداری، فرمانداری، شورای عالی شهرسازی و معماری گرفته تا شهروندان و پیمانکاران نسبت به مطالبات و مالکان خود. در مورد مالکیت ملک توسط شهرداری، سازندگان ساختمان در خصوص عوارض و تخلفات ساختمانی و سایر مشاغل و اصناف.

برای رسیدگی به این دعوی از سوی موسسات و افراد نیاز به وکیل متخصص و آشنا به کلیه قوانین و موضوعات و دارای تجربه خوبی در این زمینه می باشد. . با حضور وکیل شهرداری احتمال موفقیت در دعاوی شهرداری به شدت افزایش می یابد.

دعاوی مربوط به شهرداری
از مهمترین دعاوی مربوط به شهرداری می توان به این موارد اشاره کرد

دعاوی قراردادی: مانند دعاوی قرارداد شهرداری با اشخاص، ادعای ادعای پیمانکاران، دعاوی کارکنان شهرداری، دعاوی مناقصه شهرداری و غیره.

- دعاوی ساختمانی: مانند دعاوی مستلزم تنظیم سند رسمی، الزام به صدور پروانه.

 
وکیل در تهران...
ما را در سایت وکیل در تهران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس صفری vekiltehran بازدید : 68 تاريخ : يکشنبه 27 / 1 ساعت: 2:11