وکیل ابطال قولنامه

ساخت وبلاگ

 


وکیل ابطال قولنامه
ابطال مبایعه نامه یک اتفاق غیرعادی در زمینه انواع قراردادهای ملکی نیست. دلایل زیادی برای فسخ قرارداد وجود دارد، بنابراین گنجاندن امکان فسخ در خود قرارداد بسیار مهم است تا در صورت لزوم همه طرفین از حقوق خود در خصوص شرایط ابطال مبایعه نامه آگاه شوند.
تعهد چیست؟
مبایعه نامه را می توان به عنوان یک سند حقوقی تعریف کرد که برای اتصال حداقل دو طرف به یکدیگر استفاده می شود. .
این مستلزم آن است که حداقل یکی از طرفین قبل از خاتمه شرایط، تعهدات خاصی را که در قرارداد بحث شده است انجام دهد. فسخ قرارداد و ابطال مبایعه نامه برای ابطال قانونی سند امکان پذیر است، اما فقط طرفین مبایعه نامه می توانند نسبت به ابطال مبایعه نامه اقدام کنند.. ممکن است از نحوه رفتار طرف مقابل در پایان قرارداد ناراضی باشید و یا سایر شرایط ذکر شده در مبایعه نامه رعایت نشده باشد و ...، در این موارد امکان ابطال مبایعه نامه وجود دارد.

برای این کار باید طرف مقابل را از لغو تعهد مطلع کنید و تاریخ مورد نظر برای لغو تعهد را به آنها اطلاع دهید. بیشتر افراد سعی می کنند شرایط را به گونه ای جلو ببرند که مشکل یا مزاحمتی بین طرفین ایجاد نشود، اما ممکن است درگیر مسائل و مشکلات ملکی شوید، به همین دلیل است که همیشه توصیه می شود در این زمینه با وکیل مشورت کنید. موقعیت ها

دلایلی که می تواند سوگندنامه را باطل کند.
دلایل مختلفی می تواند باعث ابطال قولنامه شود که به طور کلی به دو دسته تقسیم می شوند:

1. فسخ خارج از قرارداد
فسخ از قرارداد که به 3 بخش تقسیم می شوند:

1. بازدم

2. استهلاک

3. خیار

منظور از ابطال، شرط بطلان سوگندنامه است. مثلاً مال مورد معامله در آتش سوزی یا چیز دیگری از بین می رود.

ممتنع شرطی است که هیچ یک از طرفین در انجام تعهدات خود موفق نبوده اند و در این صورت با توافق طرفین مبایعه نامه را فسخ می کنند.

اما قسم سوم، یعنی خیارات، مهم ترین نوع نسخ قول است، زیرا معمولاً تعارضات مدنی در این فرع قرار می گیرد. منظور از خیار وضعیتی است که رویه مبایعه نامه به ضرر یکی از طرفین رفته باشد. خیارها به چند دسته تقسیم می شوند و شامل اقلام مختلفی می شوند.

2. ابطال با رعایت شرایط و ضوابط ابطال مندرج در مبایعه نامه
در شرایطی که تعهدات مندرج در مبایعه نامه انجام نشده باشد، امکان فسخ مبایعه نامه وجود دارد زیرا همانطور که گفته شد در کتبی مبایعه نامه بین طرفین هنوز انتقال مالکیت انجام نشده است.

همچنین در صورتی که قرار باشد طرف مقابل مبلغ ملک را به صورت اقساطی بپردازد اما از پرداخت اقساط خودداری کند، امکان ابطال مبایعه نامه وجود دارد.

این موارد در دسته دوم از شرایط ابطال وثیقه قرار می گیرد، یعنی در این موارد ابطال طبق مفاد و شرایط مندرج در وثیقه صورت می گیرد. حالا به دسته اول یعنی

همانطور که در بالا ذکر شد، دلیل اینکه ابطال مبایعه نامه شرایط سختی ندارد این است که هنوز انتقال مالکیت صورت نگرفته است، اما مراقب باشید که این یکی از مواردی است که در صورت درگیر شدن در دادگاه می تواند طاقت فرسا باشد. .
زیرا اولاً در ماده 3 مبایعه نامه در مورد ثمن معامله و نحوه پرداخت آن اختلافاتی وجود دارد و منشأ این اختلافات جهل در مبادله - جهل به ثمن معامله - است زیرا نه تنها ثمن است. از هر متر مربع آپارتمان مورد معامله مشخص نیست، اما زمان پرداخت آن نیز مشخص نیست و مشخص نیست که متأسفانه مشتری به دلیل عدم آگاهی حقوقی تصمیم به انعقاد چنین مبایعه نامه ای داشته باشد.

ثانیاً در بند 2 ماده 5 قرارداد مذکور برای فروشنده شرط خیار در نظر گرفته شده که مدت آن به هیچ وجه مشخص نشده است و به فروشنده حق فسخ قرارداد هر زمان که بخواهد (بدون ذکر) داده شده است. مدت این گزینه).

با توجه به نکات فوق و با توجه به مجهول بودن قیمت معامله و به دلیل شرایط تاریخ مشخص نشده است و به استناد مواد 338 و 401 قانون مدنی، صدور حکم بطلان مبایعه نامه ضروری است.

وکیل در تهران...
ما را در سایت وکیل در تهران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس صفری vekiltehran بازدید : 63 تاريخ : يکشنبه 27 / 1 ساعت: 2:11