وکیل ورشکستگی

ساخت وبلاگ

 


وکیل ورشکستگی
دعاوی ورشکستگی از جمله دعاوی متداول و معمول بین تجار، شرکت های تجاری و حتی مشاغل است. اعلام ورشکستگی به دلایل مختلفی از جمله: کمبود سرمایه یا ضعیف بودن نقدینگی، عدم برنامه ریزی صحیح و ... امکان پذیر است که در این بین افراد دخیل در این موارد به دلیل نبود اطلاعات جامع و کامل حقوقی ممکن است دچار اشتباهات و اشتباهات جبران ناپذیری شوند. در این زمینه و در نتیجه با مشکلات مختلفی روبرو هستند.

بروز مشکلات بعدی جلوگیری کرده و مشکلات فعلی را به بهترین شکل ممکن حل کند.

یک وکیل حرفه ای در امور ورشکستگی می تواند با هدایت پرونده مشکلات موکل خود را تا حد زیادی حل کند و او را به درستی راهنمایی کند.  موکل خود انتخاب می کند.

یک وکیل مجرب ورشکستگی علاوه بر آشنایی با کلیه قوانین و الزامات جدید و قدیم، اطلاعات کافی و کاملی را نیز در خصوص مسائل و ابهامات موجود در این زمینه به موکل خود ارائه خواهد داد.

ورشکستگی
ورشکستگی عبارت است از تعلیق پرداخت پول یا بدهی که به عهده یک تاجر یا شرکت تجاری است. منظور از انقطاع، عدم توانایی تاجر یا شرکت تجارتی در پرداخت دیون و تعهدات است، اما اگر تاجر یا شرکت تجاری بتواند با اعتباری که دارد به تعهدات خود عمل کند، معلق محسوب نمی شود.

بنابراین در شرایطی که تاجر یا شرکت تجارتی نتواند بدهی خود را بپردازد یا به تعهدات خود عمل کند، به شرطی که بدهی شخص ورشکسته قطعی و قابل مطالبه باشد، مدیون در اصطلاح حقوقی ورشکسته نامیده می شود.

ورشکستگی می تواند توسط خود تاجر یا شرکت تجاری یا به درخواست یک یا چند طلبکار یا به درخواست دادستان اعلام شود. 

لازم به ذکر است که افراد عادی که نمی توانند بدهی خود را پرداخت کنند، معسر نامیده می شوند و ورشکسته نیستند، زیرا ورشکستگی و قوانین و مقررات مربوط به آن شامل افراد عادی نمی شود و فقط شامل تجار، تجار و شرکت های تجاری می شود. بودن

از آنجایی که ورشکستگی تاجر یا شرکت بازرگانی مسلماً موجب اخلال در امور تجاری سایر تجار خواهد شد، زیان دیدگان و طلبکاران می توانند با مراجعه به مراجع قضایی نسبت به طرح شکایت از فرد ورشکسته و احقاق حق خود به مراجع قضایی مراجعه کنند. رسیدگی به جرم ورشکستگی از نظر صلاحیت ذاتی در صلاحیت دادگاه های عمومی جزایی و از نظر صلاحیت محلی در صلاحیت دادگاه محل سکونت تاجر است.

در تقسیم دارایی های ورشکسته، همه افراد آسیب دیده در یک ردیف قرار می گیرند و نسبت به یکدیگر اولویت ندارند و به نسبت سهم خسارت، دارایی ها به آنها پرداخت می شود.

طبق قانون، ورشکسته باید ظرف 3 روز از تاریخ تعلیق، تعلیق خود را به دادگاه محل سکونت خود اعلام و اظهار اموال خود را به دفتر دادگاه اعلام کند، در در نظر گرفته شده است.

مزایا و معایب اعلام ورشکستگی
یکی از مزیت های مهم اعلام ورشکستگی توسط تاجر یا شرکت تجاری این است که به موجب رأی وحدت رویه دیوان عالی کشور از تاریخ تعلیق تاجر یا شرکت تجاری که دادگاه برای آنها حکم ورشکستگی صادر کرده است، سایر خسارات وارده به آن. تاخیر در پرداخت به تاجر یا شرکت یا ضامن تعلق نمی گیرد.

   مزیت دیگر اعلام ورشکستگی این است که تاجر می تواند با انعقاد قرارداد دوستانه با طلبکاران به تجارت خود بازگردد و به تدریج بدهی خود را پرداخت کند.

عقد ارفقی به این معناست که طلبکاران پس از رسیدگی به مطالبات ورشکسته و قبل از فروش اموال وی می توانند با تاجر قراردادی منعقد کنند که به موجب آن از تصفیه منصرف شده و وی می تواند در مقابل ورشکسته به تجارت خود ادامه دهد. تا مدت معین بدهی خود را بپردازد. 

یکی از مضرات اعلام ورشکستگی تاجر این است که پس از اعلام، ورشکسته دیگر نمی تواند معامله ای داشته باشد و تنها با حضور نماینده قانونی می تواند در اموال خود دخالت کند.

 
وکیل در تهران...
ما را در سایت وکیل در تهران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس صفری vekiltehran بازدید : 78 تاريخ : شنبه 12 / 1 ساعت: 23:15