وکیل دعاوی مالیاتی

ساخت وبلاگ

 


وکیل دعاوی مالیاتی
وکیل دعاوی مالیاتی وکیلی است که به قوانین و مقررات مالیاتی تسلط داشته و دارای تخصص و تجربه لازم جهت ارائه مشاوره مالیاتی به موکل خود جهت جلوگیری از بروز مشکلات مالیاتی و رفع مشکلات در هنگام بروز مشکلات مالیاتی می باشد.

وکیل مالیاتی یا مشاور مالیاتی باید در اموری مانند مالی و حسابداری آگاهی داشته باشد و همچنین به قوانین و مقررات مالیاتی، انجام امور مالیاتی و نحوه پیگیری پرونده های مالیاتی در مراجع قضایی تسلط کافی داشته باشد.

تعریف مالیات
مالیات، مبالغ معینی است که دولت طبق قانون برای تامین بودجه کشور و کنترل اقتصاد و اجرای سیاست های اقتصادی از اشخاص حقیقی و حقوقی اخذ می کند. در عصر امروز، مالیات یکی از مهمترین منابع درآمد داخلی برای حفظ و پیشبرد اهداف کشور است.

مسائل و قوانین مرتبط با مالیات به دلیل پیچیدگی خاصی برای اشخاص حقوقی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. مالیات ها به دو صورت مالیات مستقیم و مالیات غیرمستقیم اخذ می شود. در مالیات مستقیم، مالیات دهنده (Modi) تعریف می شود و مالیات مستقیماً از دارایی، درآمد و دارایی افراد اخذ می شود. از جمله این نوع مالیات ها می توان به مالیات بر درآمد، مالیات بر ارث، مالیات بر املاک و غیره اشاره کرد.

اما در مالیات غیرمستقیم مشخص نیست دقیقاً چه کسی مالیات دهنده است و مالیات به صورت غیرمستقیم اخذ می شود مانند مالیات بر واردات، مالیات معاملات، مالیات بر ارزش افزوده و ...، هر نوع مالیاتی قوانین و مقررات خاص خود را دارد. دارد.

ویژگی های وکیل مالیاتی
یکی از ویژگی های ویژه وکیل مالیاتی خبره داشتن اطلاعات حقوقی و اقتصادی خوب، بیان قوی و آگاهی صحیح از نحوه استفاده از قوانین، تبصره ها و بخشنامه های مالیاتی مربوط به آن است.

وکیل دعاوی مالیاتی باید به موضوعاتی مانند مالیات بر درآمد، رسیدگی و نحوه تعیین درآمد مشمولان مالیاتی، معافیت های مالیاتی، مراجع حل اختلاف مالیاتی تسلط کامل داشته باشد و همچنین به حسابداری و نرم افزارهای آن، حسابداری صنعتی و بهای تمام شده اشراف کامل داشته باشد. . اطلاعاتی هم داشته باشد

یک وکیل مالیاتی حرفه ای  باید قوانین مالیاتی را در دانش خود به روز نگه دارد و نیز  با پرونده هایی مانند پرونده های مالیاتی و قوانین تامین اجتماعی آشنایی بالایی داشته باشد.

یک وکیل مالیاتی حرفه ای  آگاهی کافی را از قوانین مالیاتی میتواند به بهترین شکل از حقوق موکل خویش در دادگاه حل اختلاف دفاع کند. مسائل و حساسیت های امور مالیاتی، هزینه های فراوانی که بر دوش طرفین امور مالیاتی تحمیل می شود و همچنین مواردی از قبیل معافیت مالیاتی، کاهش و توزیع جرائم مالیاتی از جمله عواملی است که وجود وکیل مالیاتی را ضروری می کند. تحقق عدالت و احقاق حقوق اشخاص حقیقی و حقوقی. می بخشد.

وظایف وکیل مالیاتی
از وظایف مهم وکلای مالیاتی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

حمایت مالیاتی:
بسیاری از مشکلات مالیاتی ناشی از عدم اطلاع صحیح مودیان از قوانین و مقررات، عدم آشنایی مؤدیان به رویه ادارات امور مالیاتی و عدم آگاهی از وظایف و تکالیف قانونی خود است. عدم آگاهی از این موضوعات باعث تعیین مالیات و جریمه های سنگین مالیاتی برای مودیان و نارضایتی آنان خواهد شد.

 


تعدیل مالیات:
در بسیاری از موارد مودیان از میزان مالیات خود ناراضی بوده و از آن شکایت دارند. این افراد با 

مشاوره مالیاتی:
یکی از وظایف اصلی وکیلای مالیاتی جلوگیری کردن از مشکلات مالیاتی با دادن مشاوره و اطلاعات مالیاتی از جمله میتوان به نحوه تنظیم اظهارنامه اشاره کرد و همچنین نحوه استفاده از معافیت مالیاتی به مودیان می باشد.

اظهارنامه مالیاتی سوابق مالی است که مؤدیان مالیاتی (اشخاص حقیقی و حقوقی مشمول مالیات) برای محاسبه مالیات به سازمان مالیاتی ارائه می کنند. خوداظهاری مالیاتی تحت سیستم متمرکز انجام می شود و نیازی به مراجعه مؤدی به سازمان مالیاتی نیست.

وکیل در تهران...
ما را در سایت وکیل در تهران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس صفری vekiltehran بازدید : 69 تاريخ : شنبه 12 / 1 ساعت: 23:15