بهترین وکیل آدم ربایی

ساخت وبلاگ

 


بهترین وکیل آدم ربایی
با توجه به اهمیت موضوع آدم ربایی در دعاوی کیفری و شرایط خاصی که این گونه دعاوی دارند، افرادی که به نحوی درگیر این نوع دعاوی هستند باید توجه داشته باشند که بدون حضور وکیل کیفری متخصص و مجرب در این زمینه نمی توانند اقدام کنند. با روند رسیدگی به پرونده. به درستی عبور کند قبل از بیان اینکه بهترین وکیل آدم ربایی چه نوع وکیلی است و چه ویژگی هایی دارد، ابتدا توضیحی در مورد جرم آدم ربایی ارائه می شود:

جرم آدم ربایی
برخی افراد برای رسیدن به اهداف و مقاصد مشروع و نامشروع خود افراد دیگر را دزدی یا پنهان می کنند و از این کار به عنوان ابزاری برای وادار کردن دیگران به انجام کاری استفاده می کنند، اهدافی مانند: انتقام گرفتن، گرفتن پول زیاد مجبور به انجام کاری. این رفتار در قانون مجازات اسلامی آدم ربایی نامیده شده و جرم انگاری شده و مجازات سنگینی برای آن در نظر گرفته شده است.
جرم آدم ربایی به صورت ساده و مشدد تعریف می شود. آدم ربایی ساده به افراد ربوده شده اطلاق می شود که حداقل 15 سال سن داشته باشند (ماده 621 ق.م) و آدم ربایی تشدید به ربودن نوزاد (ماده 631 ق.م) یا مخفی کردن مرده (ماده 635 ق.م). الف) مرتبط است.

ماده 621 قانون مجازات اسلامی در تعریف جرم آدم ربایی می گوید: هرکس به قصد مطالبه مالی یا مال یا به قصد انتقام جویی یا به هر منظور دیگر به خشونت (اجبار) تهدید کند. ، حیله یا به هر نحو دیگر شخص یا شخص دیگری برای اختفا یا اختفا در صورتی که مقتول (ربوده شده) کمتر از 15 سال سن داشته باشد یا آدم ربایی توسط وسایل نقلیه یا وسایل نقلیه انجام شده باشد به حبس از 5 تا 15 سال محکوم خواهد شد. مقتول از نظر جسمی یا اخلاقی آسیب ببیند، مرتکب به حداکثر مجازات محکوم می شود و در صورت ارتکاب جرایم دیگر به مجازات آن جرم نیز محکوم می شود.

بر اساس تبصره این ماده مجازات جرم آدم ربایی از 3 تا 5 سال حبس است.

ربودن نوزاد نیز از مصادیق آدم ربایی محسوب می شود که در ماده 631 قانون مجازات اسلامی برای این رفتار مجرمانه از 6 ماه تا سه سال حبس تعیین شده است. اگر معلوم شود نوزاد ربوده شده مرده است، مرتکب به جزای نقدی محکوم می شود.

ویژگی های جرم آدم ربایی
از جمله ویژگی های جرم آدم ربایی این است که:

آدم ربایی جرم آنی است، یعنی به محض ربوده شدن، جرم محقق می شود و ادامه رفتار شرط وقوع جرم نیست.
آدم ربایی جرم مطلق نیست، بلکه با وقوع نتیجه (سلب آزادی فرد ربوده شده) گره خورده است.
آدم ربایی یکی از جرایم غیرقابل بخشش است به این معنی که در صورت بخشودگی قربانی، مجرم دوباره مجازات می شود.
مجازات جرم آدم ربایی قابل تعویق یا تعلیق نیست.
ارکان جرم آدم ربایی
عنصر مادی:
طبق ماده 621 قانون مجازات اسلامی، عنصر مادی و رفتار مجرمانه در جرم آدم ربایی، آدم ربایی است. این ترتیبی است که در آن یک آدم ربا از زور، تهدید یا ترفند برای انتقال یک فرد از مکانی به مکان دیگر بدون رضایت او استفاده می کند. این مراحل توسط شخص به گونه ای انجام می شود که مجنی اراده ای از خود ندارد. عدم رضایت مجنی علیه شرط لازم وقوع این جرم است و جرم بدون آن محقق نمی شود.

عنصر معنوی:
عنصر معنوی به معنای قصد فعل مجرمانه است. آدم ربایی یک جرم عمدی است، بنابراین مرتکب باید بدون رضایت او قصد ربودن یک فرد زنده را داشته باشد.

در ارتکاب این جرم، مرتکب باید به موضوع جرم (انسان بودن) و وصف آن (زنده بودن قربانی) و در ارتکاب جرم به عدم رضایت مجنی علیه علم داشته باشد. قربانی از طرف مرتکب شرط نیست.

انگیزه مجرم در عنصر روانی این جرم مؤثر نیست، هرچند وجود انگیزه شرافتمندانه می تواند مجازات را کاهش دهد.

عنصر حقوقی:
رکن قانونی جرم ماده قانونی است که این رفتار را جرم اعلام کرده و در مورد آدم ربایی رکن قانونی آن ماده 621 قانون مجازات اسلامی است.

شرایط ارتکاب جرم آدم ربایی
مهمترین شرط در تحقق آدم ربایی عدم رضایت متهم است زیرا در صورت رضایت وی چنین جرمی محقق نمی شود.
در تحقق جرم آدم ربایی انتقال مجنی علیه از محلی به محل دیگر شرط است وگرنه جرم محقق نمی شود.
در این جرم نظارت و همکاری مجرم در ارتکاب جرم شرط نیست و مرتکب می تواند به وسیله دیگری مرتکب این جرم شود.
آدم ربایی یک جرم عمدی است، بنابراین مرتکب باید قصد آدم ربایی داشته باشد.

 
وکیل در تهران...
ما را در سایت وکیل در تهران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس صفری vekiltehran بازدید : 63 تاريخ : دوشنبه 29 / 12 ساعت: 18:57