شکایت از بدهکار با فاکتور

ساخت وبلاگ

 


شکایت از بدهکار با فاکتور
مطالبه پرداخت با فاکتور یکی از دعاوی رایج در مراجع قضایی است. مردم بر اساس قراردادها، فاکتورهای فروش و رسیدهایی که دارند از بدهکار شکایت می کنند.
مراحل رسیدگی به ادعای پرداخت از طریق فاکتورها
در مرحله اول دادخواست باید از طریق دفاتر خدمات قضایی و در فرم های مخصوص تکمیل و ثبت شود. اگر مبلغ خواهان زیر 20 میلیون تومان باشد شورای حل اختلاف صلاحیت دارد و باید دادخواست به شورا تقدیم شود و برای مبالغ بالای 20 میلیون تومان دادخواست به دادگاه حقوقی ارسال می شود.

طلبکار باید ضمائم و مدارک پرونده مطالبات خود را به طور کامل جمع آوری کند. این ضمائم شامل اسنادی مانند فاکتور فروش و ارائه آن به مجتمع های قضایی مربوطه می باشد. دادخواست و مدارک توسط معاونت حقوقی مجتمع قضایی بررسی و جهت رسیدگی و رسیدگی به یکی از شعب مربوطه منتقل می شود.

زمان رسیدگی توسط شعبه رسیدگی کننده تعیین می شود و طرفین دعوی از طریق اطلاعیه ای که به سامانه آنها ارسال می شود از زمان و مکان رسیدگی به دعوی مطلع می شوند و باید حسب مورد به دادگاه مراجعه کنند. هشدار.

در صورت عدم حضور مدیون در دادگاه یا انکار بدهی، شاکی باید اسناد یا شهود خود را ارائه دهد. اسناد می تواند شامل: قرارداد، رسید، فیش بانکی و فاکتور فروش و ... باشد.

صورتحساب فروش سند عادی تلقی می شود و اگر طلبکار برای اثبات ادعای خود به صورتحساب استناد کند به سند عادی استناد کرده است که به اندازه سند رسمی برای قاضی اعتبار ندارد بلکه به دلیل اعتبار بین طرفین است. طرفین، قاضی آن را می پذیرد. می پذیرد.

هنگامی که از فاکتور فروش به عنوان مدرک استفاده می شود، از عبارت "پرداخت توسط فاکتور" استفاده می شود. در صورتی که فاکتور فروش به هر دلیل مفقود یا از بین رفته باشد، شاکی می تواند به شهادت شهود استناد کند.

از نظر دادگاه شاهد شخصی است که در جلسه فروش حضور داشته و از بدهی خریدار آگاهی کامل دارد. بنابراین افرادی که در جلسه فروش حضور نداشته و فقط از طریق دیگران در جریان موضوع قرار گرفته اند، شاهد محسوب نمی شوند.

برای اقامه شهادت شهود باید استشهادیه تنظیم و کلیه شهودی که شخص مذکور را مدیون می دانند امضاء کنند. شهود پرونده مطالبه پرداخت از طریق فاکتور باید مشخصات کامل خود از قبیل: نام و نام خانوادگی، نام پدر، کد ملی، محل سکونت، نشانی و سایر اطلاعات لازم را در مبایعه نامه قید کنند.

شهودی که در دادگاه حاضر می شوند باید همان شهودی باشند که شاکی مشخصات آنها را در استشهادنامه ذکر کرده است و شاکی نمی تواند از افراد دیگر برای شهادت در دادگاه استفاده کند. پس از انجام مراحل مذکور و ارائه مدارک و شهادت شهود، نوبت به قاضی پرونده می رسد که با بررسی اسناد و مدارک موجود مربوط به پرونده مطالبه وجه از طریق صورتحساب تصمیم نهایی را اتخاذ کند.

شهادت شهود در دعوی پرداخت از طریق صورتحساب به دو صورت انجام می شود:

روش اول: قاضی صورت جلسه را به شهود معرفی شده از طرف شاکی که اسامی آنها در قولنامه ذکر شده است می دهد و کلی سوال می کند. در این روش شاهد باید به سؤال قاضی به طور کامل پاسخ دهد و آن را امضا کند.

روش دوم: در این روش قاضی دادگاه از شهود سؤال می کند و اطلاعاتی را که شهود بیان می کنند یادداشت می کند. در این روش قاضی صورتجلسه تکمیل شده را با کمک شهادت شهود امضا می کند.

نکات مهم در خصوص فاکتور ارسالی به مرجع قضایی
از نکات مهم مربوط به پیگرد قانونی از طریق صورتحساب مطالبه بدهی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

برای شکایات از فاکتورهایی استفاده کنید که مهر یا امضای خریدار دارند.
در صورتی که فاکتور فاقد مهر یا امضا باشد به عنوان سند قابل استناد دادگاه پذیرفته نمی شود و شاکی باید از روش های دیگری برای اثبات ادعای خود استفاده کند.
وکیل دعاوی
با توجه به اینکه طرح دعوی و شکایت مستلزم داشتن تجربه و دانش حقوقی است، افراد باید در این موارد وکیل بگیرند و از او راهنمایی بگیرند. بسیاری از طلبکاران نمی دانند چگونه از طلبکار شکایت کنند یا با روند شکایت آشنا نیستند و یا طلبکار مدرکی برای اثبات ادعای خود ندارد. در این شرایط وکیل می تواند به طلبکار کمک کند.

وکیل در تهران...
ما را در سایت وکیل در تهران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس صفری vekiltehran بازدید : 956 تاريخ : دوشنبه 29 / 12 ساعت: 18:58