وکیل سقط جنین در تهران

ساخت وبلاگ

 


وکیل سقط جنین در تهران
با توجه به اینکه موضوع سقط جنین در بسیاری از جوامع از جمله ایران رایج است و می تواند مشکلات جسمی، روحی و حقوقی بسیاری را برای زن باردار و خانواده وی ایجاد کند، یکی از مواردی است که باید از نظر حقوقی به آن پرداخت.

در این راستا وکیل سقط جنین وکیلی است که با توجه به تجربه و تخصص خود در دعاوی و پرونده های مربوط به سقط جنین پذیرفته می شود و سعی می کند این دعاوی را به بهترین شکل ممکن حل و فصل کند. بنابراین ابتدا باید در مورد سقط جنین توضیحی داده شود.

سقط جنین
سقط جنین خارج کردن جنین قبل از زمان زایمان است به نحوی که جنین زنده یا زنده از بدن خارج نشود. بنابراین، صرف اخراج حاملگی از شکم زن، سقط زودرس محسوب نمی شود، بلکه این اخراج باید به گونه ای موجب از بین رفتن حاملگی شود که توانایی ادامه حیات را نداشته باشد و موجب مرگ جنین شود. سقط جنین می تواند توسط خود مادر، شوهرش یا شخص دیگری انجام شود.

بر اساس قوانین جزایی، سقط جنین با شرایط ذکر شده جرم محسوب می شود که در ادامه به توضیح ارکان قانونی این جرم می پردازیم.

اما در برخی شرایط خاص، قانون اجازه سقط جنین را داده است. از جمله مواردی که مادر مبتلا به بیماری خطرناکی است به گونه ای که حاملگی منجر به مرگ او می شود و یا در مواردی که جنین دارای نقص عضوی است به گونه ای که پس از تولد زنده نمی ماند یا شرایط بسیار سختی برای آن وجود دارد. زندگی

ارکان جرم سقط جنین عمدی
سقط جنین مانند سایر جرایم عمدی دارای عناصری از جمله: عنصر قانونی، عنصر مادی و عنصر معنوی است

عنصر قانونی جرم سقط جنین
عنصر قانونی جرم به معنای جرم انگاری عمل مجرمانه در قانون است. مواد 622، 623 و 624 قانون مجازات اسلامی به جرم سقط جنین و مجازات قانونی آن می پردازد. این مواد عنصر قانونی جرم سقط جنین هستند.

ماده 622 می گوید: هرکس عالماً و عمداً با ضرب و شتم یا آزار زن حامله موجب سقط جنین شود، حسب مورد علاوه بر پرداخت مال یا قصاص به حبس از یک تا سه سال محکوم خواهد شد.

عنصر مادی جرم سقط جنین
منظور از رکن مادی جرم، ظهور و بروز رفتار مجرمانه در عالم واقع و خارج است که در مورد جرم سقط جنین عبارت است از:

وجود جنین یا زن باردار
هر فعل یا ترک فعلی که منجر به از دست دادن حمل شود
از آنجایی که جرم سقط جنین یکی از جرایم است، یعنی تحقق جرم مقید به ایجاد نتیجه است، برای تحقق این جرم، وجود جنین و حاملگی زن شرط است. بنابراین اگر بعد از سقط مشخص شود که زن حامله نیست یا به اشتباه تصور شود که زن باردار است و سقط جنین با مصرف دارو یا تعرض به زن باردار انجام شود، این عمل جرم محسوب نمی شود. سقط جنین اما خسارت وارده به مادر قابل پیگیری قضایی است.

اگر بر اثر جنایت یا جراحتی که بر زن وارد شده چیزی از زن بیفتد که تشخیص انسانی بودن آن برای کارشناسان مشکل باشد باز در این صورت جرم سقط جنین محقق نمی شود ولی به دلیل آسیبی که به مادر وارد شده، زندگی اوست و باید مجازات شود.

از سوی دیگر، طبق ماده ۱۲۲ قانون مجازات اسلامی، سقط جنین حتی اگر منجر به ارتکاب جرم نشود، می تواند جرم سقط جنین محسوب شود و به همین دلیل مجازات شود. زیرا طبق ماده 122 هر گاه رفتار مرتکب مستقیماً با ارتکاب جرم ارتباط داشته باشد ولی وقوع جرم به جهات مادی که مرتکب از آن بی اطلاع بوده غیرممکن باشد، اقدام در حکم شروع به جرم است. جرم.

عنصر معنوی جرم سقط جنین
منظور از عنصر معنوی، قصد مجرمانه و سوء نیت مجرم است که طبق ماده 122 م. سقط جنین باید با علم و عمد انجام شود.

بنابراین در تحقق جرم سقط جنین توسط مرتکب باید به وجود این دو مورد توجه شود:

1- مرتکب از باردار بودن زن آگاه بوده و با علم به این رفتار مرتکب می شود، بنابراین در صورتی که مرتکب از حامله بودن زن آگاه نباشد، جرم سقط جنین عمدی محقق نمی شود.

2- مورد دوم این است که مرتکب علاوه بر اینکه عمداً سقط جنین را انجام می دهد، باید به دنبال ایجاد نتیجه مجرمانه یعنی سقط جنین نیز باشد. مثلاً عملی که در اثر سهل انگاری منجر به سقط جنین شود، جرم سقط جنین عمدی محسوب نمی شود.

وکیل در تهران...
ما را در سایت وکیل در تهران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس صفری vekiltehran بازدید : 82 تاريخ : دوشنبه 29 / 12 ساعت: 18:57