وکیل لوات در تهران

ساخت وبلاگ

 


وکیل لوات در تهران
بهترین وکیل جنایی لوات و تحفخیه
لوات و تفخیض از جمله اصلاحات عربی است که برای برخی رفتارها در نظر گرفته شده و مربوط به روابط نامشروع و رفتارهای جنسی است که در شرع مقدس اسلام بسیار زشت و ناپسند شمرده شده و مجازات بسیار شدیدی برای آنها در نظر گرفته شده است. در این مقاله ابتدا تعریفی از جرم لواط و تخخیز شرعی و قانونی ارائه شده سپس توضیحاتی در خصوص معرفی وکیل لواط در تهران و تخخیز ارائه شده است.

تعریف جرم
با توجه به اینکه قوانین جمهوری اسلامی ایران به ویژه قوانین جزایی بر اساس قوانین شرع و فقه اسلامی تدوین شده است، جرم ادای مالیات از جمله جرایمی است که تعریف و مجازات آن برگرفته از احکام و قوانین اسلامی است و قانونگذار ملزم به رعایت شرایط و قوانین آن است. است. جرم قانون از جرایم محدود است، جرایم محدود به جرایمی گفته می شود که کمیت و کیفیت مجازات آن در شرع مقدس تعیین شده است و هیچکس نمی تواند آن را تغییر دهد و مجازات آن باید دقیقاً طبق دستورات شرعی اجرا شود. .

در آیات قرآن و روایات فراوان از زشتی لوات صحبت شده و عذاب سخت دنیوی و اخروی برای آن تعیین شده است. جماع از نوع لوات از نظر شرع به معنای آمیزش بین مرد و مرد است. در ایران این رابطه نوعی انحراف جنسی تلقی می شود که باعث آسیب به فرد، جامعه و خانواده می شود.

لوات از نظر لغوی به معنای آمیزش و صمیمیت بین دو مرد است. از نظر حقوقی رابطه جنسی بین دو مرد مقعدی است. در اصطلاح عامیانه به این رفتار همجنس گرایی می گویند. مرتکب فعل لوات را مفعول یا لوات مفتوح و به شخصی که لوات بر او انجام می شود مفعول می گویند. مجازات این جرم برای فاعل و فاعل عاقل و بالغ اعدام است.

این رفتار در برخی جوامع دیگر جرم محسوب می شود، اما برخی جوامع غربی این نوع رابطه و گرایش را به رسمیت می شناسند و ازدواج مردان را به صورت قانونی ثبت و حمایت می کنند.

این رابطه می تواند با رضایت طرفین انجام شود یا با خشونت و اکراه از طرف یک طرف و عدم رضایت طرف دیگر، یعنی مرد یا پسری به مرد یا پسر دیگری تجاوز کند.

در اصطلاح عامیانه به مردی که با پسری همبستر می شود پسر می گویند. قبح و کیفر این عمل بیش از موارد دیگر است.

مجازات جرم کراهت و زنا
در قانون مجازات اسلامی دو جرم لوات و تفخیز مطرح شده و مجازات آنها بیان شده است. در ماده ۲۳۳ قانون مجازات اسلامی در تعریف جرم زنا آمده است که: زنا عبارت است از نفوذ اندام تناسلی مرد به اندازه ختنه در مقعد مرد.

ماده 234 نیز مجازات این جنایت را به این صورت مقرر می دارد: مجازات مرتکب یعنی مرتکب این عمل در صورتی که با خشونت یا اکراه یا داشتن شرایط اسب باشد، مرگ است. در غیر این صورت اگر اسب نباشد 100 ضربه شلاق است. ولی حد قانون برای شی ء، یعنی کسی که بر او حکم می شود، در هر حال (حضور یا عدم احسان) اجراست.

در تبصره اول این ماده آمده است که اگر مفعول غیر مسلمان و مفعول مسلمان باشد، فاعل اجرا می شود. و در تبصره دوم این ماده احسان به این صورت تعریف شده است که احسان به این معناست که مرد دارای همسر دائمی و بالغ است و در عین حال که بالغ و عاقل است با همان زن در حال جماع بوده است. بلوغ در گذشته و امکان آمیزش جنسی در هر زمان که بخواهد. با زن هم همینطور باشد.

در ماده بعدی یعنی ماده 235 قانون مجازات اسلامی در تعریف جرم محارم آمده است: محارم عبارت است از قرار دادن اندام تناسلی مرد بین ران یا صندلی مرد دیگری و در تبصره این ماده. ذکر شده است که دخول کمتر از ختنه در حکم محارم است. است.

در ماده 236 ق.م.ا مجازات جرم تجاوز به عنف به این صورت بیان شده است: در تجاوز به عنف برای مرتکب و مجنی علیه حد صد ضربه شلاق در نظر گرفته شده و در این مجازات بین زندانی و غیر زندانی و رابطه با تجاوز جنسی و عدم خشونت وجود ندارد. در تبصره این ماده آمده است که اگر مفعول غیر مسلمان و مفعول مسلمان باشد حد فاعل اعدام است.

وکیل در تهران...
ما را در سایت وکیل در تهران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس صفری vekiltehran بازدید : 186 تاريخ : دوشنبه 29 / 12 ساعت: 18:57