وکیل خانواده تهران مهمترین اتفاق در زندگی هر فرد ازدواج و تشکیل خانواده است. از طرفی یکی از اتفاقات تلخ زندگی طلاق و جدایی از همسر است. آشنایی با قوانین و مقررات مربوط به این دو موضوع و آگاهی از حقوق و تکالیف خود و طرف مقابل باعث می شود که فرد با آگاهی بهتری در تصمیم گیری ها و اعمال خود عمل کند و در صورت مواجهه با مشکل حقوقی بتواند اقدامی انجام دهد. تصمیم بهتر اگر ساکن تهران هستید توصیه می شود قبل از هر تصمیمی برای ازدواج با یک مشاور ازدواج و وکیل خانواده در تهران مشورت کنید.وکیل خانواده فردی است که با سالها تجربه در رسیدگی و حل و فصل پرونده های خانواده، دفاع از موکل در دادگاه خانواده و پیگیری پرونده در دادگاه خانواده، دارای تخصص و تعالی بوده و از مراحل اولیه رسیدگی به پرونده تا رسیدن به نتیجه مطلوب برای مشتری خود متبحر است شایان ذکر است که نه تنها یک فرد ناآگاه با راهنمایی نادرست، بلکه یک وکیل بی تجربه نیز می تواند موکل خود را به شکست بکشاند... بنابراین اطلاعات حقوقی به تنهایی در دادگاه های خانواده کافی نیست. آشنایی با تشریفات دادگاه بدوی، تجدیدنظر و دیوان عالی کشور نقش اساسی در برنده شدن دارد.

وکیل خانواده برای دفاع مؤثر باید اطلاعات به روز داشته باشد و در احکام و تشریفات قضایی تحقیق کند و در حقوق خانواده نیز دانش و تجربه داشته باشد. اکیداً توصیه می شود هرگز به تجربیات ناقص و دانش پراکنده خود و دیگران اعتماد نکنید و کار را به یک وکیل خانواده مجرب بسپارید. بهترین وکیل خانواده علاوه بر اینکه مدافع حقوق موکل خود است، حافظ اسرار او و همچنین مشاور و پشتیبان زندگی شخصی اوست و هر آنچه را که برای موکلش مناسب است از نظر اخلاق خانوادگی و خانواده توصیه می کند. وجدان

نامزدیدر جامعه مرسوم است که دختر و پسر قبل از برگزاری مراسم عقد، مدت زمانی را تعیین می کنند تا با نظرات یکدیگر آشنا شوند. به این دوره دوران نامزدی می گویند. در این دوران دختر و پسر با هم آشنا می شوند اما زن و شوهر محسوب نمی شوند.

حقوق و وظایف نامزدهادر دوران نامزدی چون عقد صیغه نیست، دختر و پسر زن و شوهر محسوب نمی شوند. بنابراین آنها حق ندارند با یکدیگر رابطه جنسی داشته باشند. دختر حق نفقه ندارد و در خانه پدری زندگی می کند. طرفین می توانند برای یکدیگر هدایایی تهیه و تقدیم کنند و هیچ مهریه ای به دختر تعلق نمی گیرد.

اختلال در نامزدیدر دوران نامزدی هر یک از دختر و پسرها می توانند نامزدی را به هم بزنند و رابطه خود را با طرف مقابل قطع کنند. زیرا نامزدی الزام آور نیست و در هر زمانی قابل لغو است. اگر طرفی که نامزدی را به هم زده دلیل قابل قبولی داشته باشد مسئولیتی ندارد و طرف مقابل نمی تواند مطالبه خسارت کند.

خسارات ناشی از اختلال در نامزدیاگر طرفی که نامزدی را شکسته است بدون دلیل قابل قبول این کار را انجام داده است، باید خسارت وارده به طرف مقابل را جبران کند. دادگاه خانواده در این مورد تصمیم گیری می کند.

هدایای نامزدیاگر نامزدی به هر دلیلی به هم بخورد، هر یک از دختر و پسرها می توانند هدایایی را که به طرف مقابل داده اند (مانند طلا و جواهرات، ماشین، موبایل و ...) پس بگیرند. در صورت مفقود شدن هدایای ارائه شده، ارزش واقعی آنها به کسی تعلق می گیرد که هدایا را داده است.اگر نامزدی بر اثر فوت یکی از طرفین به هم بخورد، در صورت موجود بودن هدایا، آن هدایا به صاحبش مسترد می شود و در صورت مفقود شدن، قیمت آن تعلق نمی گیرد.

ازدواجدر لغت نکاح به معنی جفت شدن، جفت گیری، زن گرفتن، نکاح و ازدواج نیز آمده است.[1] و در اصطلاح حقوقی، ازدواج یک رابطه حقوقی و عاطفی بین زن و مرد از طریق ازدواج است [2] و به آنها حق زندگی با یکدیگر را می دهد; و مظهر بارز این رابطه حق لذت جنسی است.یک دختر باید حداقل 13 سال و یک پسر 15 سال سن داشته باشد. اگر دختر یا پسری کوچکتر از اینها باشد و بخواهند ازدواج کنند باید با اجازه پدر یا جد پدری این کار را انجام دهند و به دادگاه بروند.