نکاتی در مورد ازدواج با وکیل خانواده در تهران

 

شرایط ازدواج

1- اختلاف جنسیتی 2- اراده و وجود اراده نه اشتباه است و نه اکراه 3- در درخواست و قبول هر دو اصالت و وکالت هر دو جایز است. 4- داشتن اهلیت نکاح در بلوغ و عقل و نیت و رشد 5- وجوب ترتیب عرفی ایجاب و قبول 6- صحت عقد با رجوع برای ناشنوا 7- لزوم تعیین و تشخیص زن و شوهر 8 - شرط خیار فسخ نکاح و دوهر. 9- عدم تعلیق در نکاح و بطلان نکاح مطلق 10- ثبت نکاح 11- شرایط صحیح نکاح 12- داشتن شرایط نکاح اعم از سن ازدواج، ولایت در ازدواج، اذن پدر یا جد پدری در نکاح باکره و بالاخره اذن دولت. برای ازدواج با خارجی ها

 

گواهی پزشکی برای ازدواج

طبق قانون برای ثبت ازدواج، ارائه گواهی پزشکی مبنی بر عدم ابتلای زن و شوهر به بیماری های عفونی الزامی است. مانند ایدز، سیفلیس، سوزاک و ... همچنین برای جلوگیری از تولد کودکان مبتلا به تالاسمی وجود چنین گواهی لازم و ضروری است.

 

خیانت در ازدواج

یک وکیل خانواده در تهران درباره تقلب یا فریب در ازدواج توضیح می دهد: زن یا مردی که قصد ازدواج دارد نباید در مورد شغل، درآمد و سایر خصوصیات خود به طرف مقابل دروغ بگوید. اگر مرتکب چنین کاری شوند، علاوه بر اینکه طرف مقابل حق فسخ (فسخ) را دارد و متقلب به حبس محکوم می شود.

 

ثبت ازدواج

طبق قانون ثبت ازدواج الزامی است. پس از انعقاد عقد ازدواج، زن و شوهر به همراه پدر و مادر با حضور در دفتر ازدواج، ازدواج خود را با شناسنامه و سند ازدواج ثبت می کنند. عدم ثبت ازدواج جرم است و مجازات آن تا یک سال حبس است.

 

طلاق

طلاق به معنای پایان قانونی ازدواج و جدایی زوجین از یکدیگر است. طلاق معمولا زمانی اتفاق می افتد که استحکام رابطه زناشویی از بین برود و بین زن و شوهر ناسازگاری و تنش ایجاد شود. طلاق اجتماعی تغییراتی در روابط دوستانه و سایر روابط اجتماعی است که یک زن یا مرد مطلقه با آن سروکار دارد. طلاق روانی وضعیتی است که از طریق آن فرد وابستگی عاطفی خود را با همسرش قطع می کند و تن به تنهایی می دهد.

 

آثار طلاق

تنهایی ناگهانی همسر ممکن است باعث ایجاد احساس اضطراب یا وحشت شود. اگرچه ممکن است برخی پس از طلاق احساس خوشبختی کنند. معمولاً زنان بیشتر از مردان از طلاق رنج می برند، اما فرآیندهای سازگاری روانی و اجتماعی برای زن و مرد تفاوت چندانی ندارد. برخی از مردان و زنان ممکن است پس از طلاق دوباره ازدواج کنند.

 

طلاق و فرزندان

کودکانی که والدینشان از ازدواج خود راضی نیستند اما با هم زندگی می کنند ممکن است به دلیل تنش ناشی از رابطه شان دچار اضطراب یا افسردگی شوند. کودکان پس از جدایی والدین خود نیز دچار اضطراب عاطفی می شوند. کودکان بزرگتر می توانند انگیزه والدین خود را برای طلاق بهتر درک کنند. این کودکان ممکن است نگران تأثیرات طلاق بر آینده خود باشند یا احساس تنهایی کنند. بچه‌ها وقتی بعد از جدایی با هر دو والدین ارتباط منظم داشته باشند بهتر از وقتی که فقط یکی از آنها را به طور مرتب می‌بینند، هستند. طلاق شامل آشتی بین والدین، حضانت فرزند و مسائل ملاقات است.

 

شرایط طلاق

گاهی اوقات زندگی برای زن یا شوهر غیر قابل تحمل می شود. ممکن است رفتار نادرست شوهر، اعتیاد او به مواد مخدر، زندانی شدن، نرفتن طولانی مدت شوهر به خانه و... همچنین ممکن است رفتار زن زندگی را برای شوهرش غیرممکن کند. در این موارد آخرین راه حل طلاق و جدایی است. اگرچه در اسلام طلاق بسیار مکروه و مورد غضب خداوند است.

 

طلاق توسط شوهر

اگر شوهر تقاضای طلاق کند باید به دادگاه مراجعه کند. دادگاه با دعوت از زوجه و تعیین داور اقدام به سازش زن و شوهر می کند. در صورت عدم موفقیت، با تعیین حقوق زن (جهیزیه، جهیزیه و ...) و تعیین تکلیف فرزندان، به زن و شوهر اجازه می دهد تا با مراجعه به دفتر طلاق، طلاق خود را ثبت کنند. در چنین شرایطی زن می تواند به جای حضور در دادگاه از وکیل خود (وکیل طلاق) استفاده کند.

 

حقوق و وظایف زن و شوهر

مهریه

مهریه مالی است که شوهر برای اثبات عشق خود به همسرش به او تقدیم می کند. این ملک می تواند (نقد، طلا، خانه، ماشین، ملک و ...) هر ملکی باشد که ارزش اقتصادی داشته باشد.

 

مبلغ مهریه

در تعیین مهریه حداقل و حداکثر وجود ندارد. بنابراین مهریه از یک ریال تا میلیاردها ریال قابل تعیین است. با وجود این، شوهر باید مهریه ای را در حدود مال خود تعیین کند تا در آینده دچار مشکل نشود.

 

زمان پرداخت مهریه

به محض وقوع عقد بین زن و مرد، زن حق مهریه دارد. و هر وقت خواست شوهر مهریه او را بدهد. بنابراین مطلب «کی داد و کی گرفت» اصلا صحیح نیست.

 

نفقه

نفقه هزینه خوراک، پوشاک، مسکن، دارو و سایر هزینه هایی است که معمولاً برای زندگی ضروری است.

 

عدم پرداخت نفقه

شوهر موظف به نفقه زن است. در صورت امتناع از انجام این تکلیف، زوجه می تواند از زوج به جرم ترک نفقه شکایت کند. مجازات ندادن نفقه زوجه تا 6 ماه حبس است.